Menu
Producenci
Produkt dnia
50 Shades of Grey Prezerwatywy 12szt.
50 Shades of Grey Prezerwatywy 12szt.
65,19 zł 33,90 zł
szt.
Feromony męskie Sensual Fragrance for Men 15 ml
Feromony męskie Sensual Fragrance for Men 15 ml
76,19 zł 72,50 zł
szt.
Dmuchana lalka BEYONCE
Dmuchana lalka BEYONCE
179,00 zł
szt.
Film DVD Erika Lust - XConfessions vol. 5
Film DVD Erika Lust - XConfessions vol. 5
119,16 zł 99,99 zł
szt.
Czarna sexy sukienka Beauty Night Amelia
Czarna sexy sukienka Beauty Night Amelia
109,00 zł 95,19 zł
Dyskretny i elegancki Bullet OVO W2
Dyskretny i elegancki Bullet OVO W2
119,19 zł 112,00 zł
szt.
Elegancki i tani wibrator w róże - pomysł na prezent
Elegancki i tani wibrator w róże - pomysł na prezent
89,00 zł 55,00 zł
szt.
Czerwone Pluszowe Kajdanki najlepszy prezent miłosny
Czerwone Pluszowe Kajdanki najlepszy prezent miłosny
49,99 zł 39,00 zł
szt.
Film Erotyczny Life Love Lust DVD
Film Erotyczny Life Love Lust DVD
89,19 zł
szt.
Czekoladowa farbka do ciała Shunga
Czekoladowa farbka do ciała Shunga
76,99 zł
szt.
Bezzapachowy lubrykant na bazie wody AQUAglide 50 ml
Bezzapachowy lubrykant na bazie wody AQUAglide 50 ml
29,99 zł 26,99 zł
szt.
Zabójczo seksowna różowa sukienka erotyczna
Zabójczo seksowna różowa sukienka erotyczna
98,00 zł 85,10 zł
50 Shades of Grey - Satynowy pejcz - Satin Flogger
50 Shades of Grey - Satynowy pejcz - Satin Flogger
169,19 zł 116,30 zł
szt.
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu SexGadzet.pl


UWAGA!!! Wszystkie przesyłki są anonimowe bez jakiegokolwiek odnośnika do sklepu.

Dyskretna paczka

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 Polityka prywatności

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Polityka prywatności

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

 Pliki cookies

Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka).  Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies.

Sklep internetowy www.sexgadzet.pl wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Klientom bezpieczeństwo i efektywność korzystania ze sklepu. Poruszając się po stronie odwiedzający sklep wyraża zgodę na wykorzystywanie przez sklep plików cookies. W każdej chwili Odwiedzający Sklep może zarządzać swoimi ustawieniami cookies. Ograniczenie przez Odwiedzającego stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne w Sklepie.

Czym są pliki cookies?
Pliki cookies są to pliki tekstowe przechowywane na urządzeniu użytkownika sklepu. Pliki cookies umożliwiają sklepowi rozpoznawanie poprzednich preferencji użytkownika podczas kolejnej wizyty w Sklepie. Plik cookie nie zawiera ani nie gromadzi informacji.

Do czego Sklep wykorzystuje pliki cookies?
Sklep wykorzystuje pliki cookies, aby dostosować stronę do preferencji użytkowników, ułatwić nawigację po stronach oraz zapewnić bezpieczeństwo dokonywanych zakupów. Nie przechowujemy w plikach cookies danych osobowych lub innych poufnych informacji.

Z jakiego rodzaju plików cookies korzysta Sklep?

  • informacje na temat sesji,
  • ostatnio oglądane produkty,
  • oddanie głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres biuro@sexgadzet.pl.

Bestsellery
Czerwone Pluszowe Kajdanki najlepszy prezent miłosny
Czerwone Pluszowe Kajdanki najlepszy prezent miłosny
49,99 zł 39,00 zł
szt.
Opaska na oczy lub szarfa do krępowania - Bestseller
Opaska na oczy lub szarfa do krępowania - Bestseller
49,00 zł 39,00 zł
szt.
Bezzapachowy lubrykant na bazie wody AQUAglide 50 ml
Bezzapachowy lubrykant na bazie wody AQUAglide 50 ml
29,99 zł 26,99 zł
szt.
Hiszpańska mucha - afrodyzjak dla kobiet i mężczyzn
Hiszpańska mucha - afrodyzjak dla kobiet i mężczyzn
39,00 zł 37,00 zł
szt.
Realistyczny Wibrator Boy Wonder wibrujące dildo 20 cm
Realistyczny Wibrator Boy Wonder wibrujące dildo 20 cm
149,19 zł 129,00 zł
szt.
Powabna maska na oczy nadająca spojrzeniu kokieterii
Powabna maska na oczy nadająca spojrzeniu kokieterii
59,00 zł 35,90 zł
szt.
Wibrator na palec z serii 50 Twarzy Greya
Wibrator na palec z serii 50 Twarzy Greya
96,12 zł 88,22 zł
szt.
Kulki gejszy Funky Love Balls różowe
Kulki gejszy Funky Love Balls różowe
49,99 zł 39,00 zł
szt.
Miłosna kostka z pozycjami Kamasutra
Miłosna kostka z pozycjami Kamasutra
19,90 zł
szt.
do góry
Pokaż pełną wersję strony
Click Shop | Hosting home.pl